Vindarna vänder:)

Natten va lite orolig, apparater som är kopplade till medicinerna larmade, pulsen låg jättelågt så det blev ett himla kontrollerande av läkare och ssk. (Ännu en bieffekt av morfinet). Trots få timmar så va Rasmus lugn och det va skönt.
Dränet skulle dras på fm men det blev inte förrän kl 15:30. Eftersom han skulle sövas igen så fick han inte äta något innan. Så han va hungrig men kämpade på bra ändå. Klart han va hungrig 150ml välling och 1dl gröt på 3dygn är inte mycket. 
Nersövningen gick bra, konstigt nog så börjar man bli van och det kändes okej när han somnade in i min famn.  Ingreppet gick fort och han vaknade lugnt upp efter en stund. (Fick lugnande innan uppvaket).
Sen så åt han gröt och njöt som aldrig förr, nått digestivkex slank ner med god aptit.
Sen satt han själv upp och lekte med duplo och va på bra humör. Just nu har en stor sten släpps från bröstet. Han börjar mer och mer bli sig själv och rutin kontrollerna börjar bli bättre. Lite dålig syresättning på dagen (Inget konstigt), feber, trots antibiotika är väl de sämre bitarna men inget all klaga över. 
(Sovandes på uppvaket)


Nu trappar vi ner på morfinet så det är nog kvar i morgon + katern. Så när det försvinner så blir vi mer rörliga. Har några slangar kvar men de får sitta i tills vi åker hem.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejja hejja Rasmus! Starkare kille får man leta efter! Skönt att höra att det går åt rätt håll! Tänker på er! Kramar Anna

2013-11-29 @ 22:22:41
Postat av: Emma

Skönt att det går bra, trots en jobbig stund. Stora kramar till er! /Emma

2013-11-29 @ 22:54:10
URL: http://lilljantan.blogspot.se
Postat av: Jenny

Skönt att höra att han piggnar till och att det går åt rätt håll!:). Underbara, starka Ralle! Kämpa på, en STOR kram väntar när ni kommer hem!:)

2013-11-30 @ 08:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0