Fredag-lördag-söndag

Oj va dagarna sprungit förbi. Har inte hunnit/orkat att skriva.

I fredags hade vi en kanondag. Mys och glada barn. På kvällen åkte vi till mamma och pappa. Där var även syrran med familj och kusinerna på besök. Vi skulle "säga hej då" nu när han åker till Australien. Vi köpte pizza och hade en riktigt trevlig kväll. Wille, Ralle och oliver levde rövare hela kvällen. Robban va nämligen på afterwork med jobbet, men vi hade det bra ändå.
 


I lördags hängde jag med mamma på loppis i Lidköping för all sälja lite av alla hennes saker. Hon har samlat på diverse 50-tals saker i många år. Men nu säljer hon av lite. Vi hade en trevlig dag. Det tog hårt på mig, va helt slut hela kvällen sen.


I dag så har jag varit en riktig husmor. Jag har lagat stek till middag, bakat bröd, slipat och målat fönster, sytt draperi till ett skåp, krattat löv, fixat massa viktiga papper och handlat. Mycket nöjd över dagens beting.  



Förövrigt mår vi bra. Rasmus har fortfarande feber till och från trots antibiotikan. Får se vad hans läkare säger i morgon. ( pratar alltid med varandra på måndagar.)
Har nu börjat märka av mer och mer att han inte orkar lika mycket. Vilket är förståeligt. Han har ju ständigt en jättehög puls och blir väldigt lätt andfådd. Han sätter sig gärna ner och vilar när vi busat för mycket eller gått för mycket. Hmm. 


Fick även en jättegod hummer (600gr) av våran fina vän Marcus i fredags" han tyckte vi va värda den" blev riktigt rörd, tack snälla du!!!

Kommentarer
Postat av: anna

Vilka fina killar du har Marie! Dom ser inte lite busiga ut på bilden ;) blev brödet bra? Kramar till er!

Svar: Anna: brödet blev kanon. Toppenbetyg från hela familjen! Tusen tack!
Marie

2013-10-28 @ 21:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0