Lyckad kväll

Äntligen är muren färdig murad. Robban har kämpat på bra. Nästa steg är att fylla upp med grus och frigolit för att sen lägga golvvärmen och gjuta. Men allt tar verkligen tid och eftersom vi har två små juveler som gärna hjälper till så är det inte så konstigt. Men vi stressar inte på utan vi tar det ganska lugnt för mycket energi går till barnen och framförallt Rasmus. Det är det som är det viktigaste!

När barnen vaknat upp från vilan så åkte vi till mamma, pappa och Erik. Vi blev bjudna på underbar mat. Stekt torsk, egengjord skagenröra, potatis och massa gott till. 
Sen njöt vi av en underbar kväll.






Grannbarnen kom upp och lekte med pojkarna. Det slutade med att fotbollen hamnade i dammen. Men till Willes lycka så rodde vi ut och hämtade den.

Kommentarer
Postat av: Lina

Heja. Ni är så duktiga. Ja tycker inte de verkar som
Om
ni ligger på latsidan. Ni kämpar ju å jobbar på bra me ut bygget. Ja vet hur de är, när man väl har börjat med en renovering vill man ha klart de på 5 SEK. De gäller att ha tålamod och låta de ta tid. Spännande. Hur långt är planen att ni ska hinna me i år? Hmm ja som är så emot att bo på landet men de ser så harmoniskt ut på fotona me barnen ute i trädgården. Men säg inget till Anders så han inte får för sej att ja vill bo på landet:)

2014-06-01 @ 21:56:48
Postat av: Malin

Vilken härlig kväll ni verkar haft!! Hoppas på bra väder när vi kommer :)

2014-06-02 @ 17:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0