Syrgas i 1 år

1 år har redan gått sen Rasmus fick syrgas. Det har varit många Kämpiga nätter, värst va i början innan vi fick ordning på det. Mellan 15-28 gånger fick vi spring varje natt då det larmade och syresättning åkte upp och ner. Nu är det tack och lov lite färre gånger per natt.


Här kör han med sin nebulisator som han blandar 2 olika mediciner i. Ca 10 minuter tar det varje gång och han gör det 2 ggr om dagen. Sen har han 2 mediciner till och det är ytterligare 4 ggr/dag. + antibiotika och cellgifterna. Vi pröva en gång att minska medicinerna, det slutade med ilfart till akuten då han kippade efter andan så det gör vi aldrig om igen. Tur vi fick en bättre doktor som vet vad han gör!!



På fm så hick vi ut och plockade blommor till midsommarstången. Vi han precis innan himlen öppnade sig. Så vi fick gå in och leka med annat. (En stund innan de blev osams) 

Sen åkte jag in och handlade lite mat inför i morgon. Det gjorde nog resten av falköping också. Sen hem och förberedde lite inför i morgon. Hoppas nu på fint väder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0