Skogstokiga barn

Wille vaknade och kunde inte somna om. Så jag låg nån timme i hans säng, för kroppen protesterade. Det slutade med att han sov i våran säng till slut. Men det är mysigt det med ibland.
Tyvärr väckte Ralle oss vid 7, vi hade gärna legat kvar en stund till. 


Sen har vi fått konstaterat att Wille är hundallergiker, inte kul men skönt att veta,
Eftersom regnet har visat sin närvaro hela dagen så har vi bara varit inne, vilken innebär en massa energi som utvisas i rackartyg och trots! Påsarna under ögonen var stora när Robban kom hem. 

Idag har även Wille och Ralle fått en liten kompis. En liten kämpe som kom till världen redan i v24. Nu håller vi tummarna att han blir stor och stark snabbt. För pojkarna vill gärna hitta på hyss redan nu med honom:) 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja en riktig kämpe är han! Dom får se upp i kleva nu, fyra huliganer har dom att hanskas med i framtiden;). Tack för att ni finns fina ni! Puss

2014-03-19 @ 21:17:44
URL: http://mammatillolle.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

Brukar de va Rasmus som
Väcker familjen? Men han är väl inte allergisk mot katter? De är väl mysigt när barna sover i föräldrarnas säng? De gör båda våra barn ibland. De blir lite trångt. Men Nora gör de jämnt, å katta förstås.

Svar: Förut var det Wille men nu är det Ralle. Läkaren trodde kat med tyvärr:( eftersom de nästan aldrig sover i våran säng så är det mysigt. Fast Ralle kan ju inte sova i våran säng pga syrgasen.
Marie

2014-03-19 @ 22:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0